Abslim, oplichting? Negatieve beoordelingen, Forum, Apotheek, Prijs, Waar te kopen

ABSlim zijn afslankdruppels waarvan de formule het afslankproces zeer snel ondersteunt. Deze druppels bevatten natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om de stofwisseling te stimuleren en de eetlust te verminderen, waardoor u uw doelstellingen voor gewichtsverlies effectiever kunt bereiken.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

ProductABSlim
Farmaceutische vormDruppels
Echte recensies⭐4,94 van de 5 sterren
VerzendingExpress koerier
Beschikbaarheidniet

Hoe de body mass index te berekenen

Body mass index is een eenvoudige berekening op basis van de lengte en het gewicht van een persoon. De formule is BMI = kg/m  2,   waarbij kg het gewicht van de persoon in kilogram is en am  2   de lengte in meters in het kwadraat.

Een BMI van 25,0 of meer wordt als overgewicht beschouwd, terwijl een gezond bereik tussen 18,5 en 24,9 ligt. BMI treft de meeste volwassenen tussen 18 en 65 jaar.

Wie zou geen BMI-calculator moeten gebruiken?

BMI wordt niet gegeven aan mensen die spieren opbouwen, langeafstandssporters, zwangere vrouwen, ouderen en jonge kinderen. Dit komt omdat BMI geen rekening houdt met de vraag of uw lichaamsgewicht uit spieren of vet bestaat, maar slechts uit een getal. Mensen met meer spiermassa, zoals atleten, kunnen een hoge BMI hebben, maar lopen geen groter gezondheidsrisico. Mensen met minder spiermassa, zoals kinderen die nog niet zijn gegroeid of ouderen die mogelijk wat spiermassa verliezen, kunnen een lagere BMI hebben. Tijdens zwangerschap en borstvoeding verandert de lichaamssamenstelling van een vrouw, daarom is het meten van de BMI niet geschikt.

Meer informatie is te vinden in   de richtlijnen van Health Canada voor gewichtsbeoordeling bij volwassenen (deze link wordt in een nieuw venster geopend) .

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

ABSlim

Wat is dit ABSlim en waarvoor het wordt gebruikt

Wanneer solliciteren ABSlim en wat zijn de therapeutische indicaties?

ABSlim zijn afslankdruppels die speciaal zijn ontworpen om het afslankproces te ondersteunen. Deze druppels bevatten natuurlijke ingrediënten die de stofwisseling kunnen helpen versnellen, de eetlust kunnen verminderen en de vetverbranding in het lichaam kunnen verbeteren.ABSlim is een voedingssupplement dat kan worden gebruikt ter ondersteuning van een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging als onderdeel van een afslankprogramma.

Beoogd gebruik

Hier is een lijst met situaties waarin het de moeite waard is om afslankdruppels te gebruiken ABSlim:

 • Wanneer u een afslankprogramma wilt starten: Druppels ABSlim kan een effectieve aanvulling zijn om uw afslanktraject te beginnen door uw stofwisseling te ondersteunen en uw eetlust te verminderen.
 • Tijdens een uitgebalanceerd dieet: De druppels kunnen worden gebruikt als ondersteuning tijdens een gezond en uitgebalanceerd dieet en helpen de effectiviteit van het afslankproces te verbeteren.
 • Vóór lichamelijke activiteit: druppels innemen ABSlim voordat fysieke activiteit de vetverbranding kan bevorderen en de beschikbare energie tijdens de training kan verhogen.
 • Na een periode van te veel eten: Na een periode van te veel eten kunnen de druppels helpen het evenwicht te herstellen en het lichaam ondersteunen bij het verminderen van de eetlust en het elimineren van overtollig vocht.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Hoe het werkt? Actiemechanisme

Afslankende druppels ABSlim Ze werken op verschillende manieren om het gewichtsverliesproces te ondersteunen. Het voedingssupplement bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten die synergetisch samenwerken om effectieve resultaten te bieden.

Allereerst ondersteunt ABslim de stofwisseling door de omzetting van vetten in energie te stimuleren. Dit kan u helpen meer calorieën te verbranden tijdens dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging, waardoor gewichtsverlies gemakkelijker wordt.

Ten tweede helpen ABslim-druppels de eetlust te verminderen door een langdurig gevoel van verzadiging te geven. Dit kan de calorie-inname verminderen en overeten onder controle houden, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​uitgebalanceerd dieet te volgen en de porties onder controle te houden.

Ten slotte kan ABSlim helpen overtollig vocht uit het lichaam te verwijderen, waardoor het gevoel van een opgeblazen gevoel wordt verminderd en wordt bijgedragen aan een slanker en strakker uiterlijk.

ABSlim

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

ABSlim-samenstelling – Actieve ingrediënten

Hier is de lijst met ingrediënten van ABslim afslankdruppels en hun effecten:

 • Glycerol : Glycerol is een veelgebruikt ingrediënt in voedingssupplementen en werkt als een vochtinbrengende crème. Het kan helpen de waterbalans van het lichaam op peil te houden.
 • Gedeïoniseerd water : Gedeïoniseerd water wordt gebruikt als drager van actieve ingrediënten en heeft geen direct effect op gewichtsverlies.
 • Hulstbladextract (Ilex paraguariensis): Dit extract staat bekend om zijn stimulerende eigenschappen en kan de concentratie en energie helpen verbeteren.
 • Gemberwortelstokextract (Zingiber officinale Roscoe): Gember heeft thermogene eigenschappen en kan de stofwisseling helpen versnellen en de vetverbranding bevorderen.
 • Pepermuntbladextract (Mentha piperita): Pepermunt kan het hongergevoel helpen verminderen en de spijsvertering verbeteren.
 • Lavaswortelextract (Levisticum officinale Koch): Lavas staat bekend om zijn diuretische eigenschappen, die kunnen helpen de zwelling en het vasthouden van water te verminderen.
 • Paardebloemkruid en wortel (Taraxacum officinale Weber): Paardebloem heeft een diuretisch effect en kan helpen het lichaam te reinigen.
 • Violet Tricolor Kruidenextract (Viola tricolor): Violet tricolor-extract heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan bijdragen aan het algehele welzijn.
 • Saliebladextract (Salvia officinalis): Salie kan een positief effect hebben op de spijsvertering en kan de eetlust helpen verminderen.

Voordelen

Hier is een lijst met de belangrijkste voordelen van ABslim afslankdruppels:

 • Ondersteuning bij gewichtsverlies: ABSlim is ontwikkeld om het gewichtsverliesproces te ondersteunen door overtollig lichaamsvet te helpen verbranden en gewichtsverlies te bevorderen.
 • Uw stofwisseling versnellen: De ingrediënten in de druppels kunnen helpen uw stofwisseling te versnellen, waardoor het gemakkelijker wordt om calorieën te verbranden en opgeslagen vet te elimineren.
 • Verminderde eetlust: ABSlim kan u helpen uw eetlust onder controle te houden door het hongergevoel te verminderen en een uitgebalanceerd dieet met voldoende calorie-inname te bevorderen.
 • Energieboost: geselecteerde ingrediënten kunnen een energieboost geven, een actieve levensstijl ondersteunen en bewegen gemakkelijker maken.
 • Verbeterde spiertonus: ABslim kan helpen de spiertonus te verbeteren, waardoor u een slanker en strakker uiterlijk krijgt tijdens uw afslankproces.
 • Algemene gezondheidsondersteuning: De plantenextracten in de druppels, zoals paardenbloem en salie, kunnen algemene gezondheidsvoordelen bieden, waaronder diuretische en ontstekingsremmende eigenschappen.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Wijze van toediening, dosering

Om ABslim afslankdruppels correct te gebruiken , volgt u de instructies op de verpakking. Hieronder vindt u een algemene toepassingsgids:

 1. Dosering: Over het algemeen wordt aanbevolen om 20-30 druppels ABslim per dag in te nemen. Volg echter de gedetailleerde instructies op de verpakking, aangezien de dosering enigszins kan variëren, afhankelijk van de fabrikant.
 2. Hoe te gebruiken: Schud de ABSlim- fles grondig voor gebruik . Neem vervolgens met behulp van een geschikte druppelaar de aanbevolen hoeveelheid druppels en laat ze onder de tong vallen.
 3. Inslikken: Houd de druppels een paar seconden onder uw tong en slik ze vervolgens door. Hierdoor kunnen de ingrediënten snel via de bloedvaten onder de tong in de bloedbaan worden opgenomen.
 4. Frequentie: Het wordt doorgaans aanbevolen om ABslim tweemaal daags in te nemen, bij voorkeur vóór de hoofdmaaltijden. U moet echter zorgvuldig de aanwijzingen op de verpakking volgen om de specifieke consumptiefrequentie te bepalen.
 5. Consistentie: Om de beste resultaten te bereiken, is het belangrijk om ABslim regelmatig en consistent in te nemen . Gebruik de aanbevolen therapie gedurende de aangegeven tijdsduur, aangegeven op de verpakking of zoals aanbevolen door de fabrikant.

Effecten van het gebruik van het product

De effecten van ABslim kunnen van persoon tot persoon verschillen. Hieronder vindt u enkele mogelijke resultaten die sommige mensen kunnen bereiken door gebruik te maken van:

 • Gewichtsverlies: ABSlim is ontwikkeld om het gewichtsverliesproces te ondersteunen. Regelmatig gebruik in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en lichaamsbeweging kan helpen het gewicht te verminderen.
 • Verminderde eetlust: De ingrediënten in de druppels kunnen helpen uw eetlust en honger onder controle te houden, waardoor het gemakkelijker wordt om uw voedselporties onder controle te houden en uw calorie-inname te beperken.
 • Verhoogde energie: ABslim kan zorgen voor een toename van de energie dankzij de stimulerende ingrediënten in de formulering. Dit kan u helpen een actieve levensstijl te leiden en lichaamsbeweging te bevorderen.
 • Verbeterde spiertonus: Regelmatig gebruik van ABslim in combinatie met fysieke activiteit kan helpen de spiertonus te verbeteren, waardoor u een slanker en strakker uiterlijk krijgt.
 • Verbeterde stofwisseling: geselecteerde ingrediënten van ABslim kunnen de stofwisseling ondersteunen, bijdragen aan de vetverbranding en de snelheid van de calorieverbranding verhogen.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Hier zijn enkele recensies van echte gebruikers van forums en reacties

“ Sinds ik deze afslankdruppels gebruik, merk ik een merkbare verbetering in mijn sportprestaties en gewichtsbeheersing. De druppels hielpen het hongergevoel te verminderen en overtollig vet te verbranden, waardoor ik een slanker en steviger figuur kreeg. Mijn energie tijdens het trainen nam toe en ik behaalde significante resultaten in de sportvoorbereiding. ABSlim is een waardevolle bondgenoot geworden op mijn pad naar sportverbetering. Ik raad het ten zeerste aan aan alle atleten die een betere fysieke conditie willen krijgen. “

Hier zijn enkele recensies van echte gebruikers van forums en reacties

“ Ik wilde mijn ervaring met ABslim delen . Zoals veel jonge mensen had ik tijdens mijn studententijd moeite mijn gewicht onder controle te houden en een uitgebalanceerd dieet te volgen. Ik begon ABslim te gebruiken zoals aanbevolen door mijn arts en dat was de keuze die het verschil maakte. De druppels hielpen me mijn eetlust te verminderen en overeten te voorkomen. Ik merkte gewichtsverlies en een verbeterd gevoel van eigenwaarde. ABslim is een onschatbare steun geworden in mijn drukke studentenleven. Ik raad het iedereen aan die tijdens zijn studie wil helpen zijn gewicht onder controle te houden en een gezonde levensstijl wil behouden. “

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

 | Website

Anna is een voedingsdeskundige met 14 jaar ervaring op het gebied van voeding en 8 jaar onderzoekservaring in de gezondheidswetenschappen, waarover zij talloze artikelen heeft gepubliceerd in geïndexeerde wetenschappelijke tijdschriften. Naast het behandelen van voeding en onderzoek, beoordeelt hij ook medicijnen en supplementen, waarbij hij zijn ervaring beschikbaar stelt bij de evaluatie van deze producten. Momenteel werkt ze als voedingsconsulent, waar ze haar uitgebreide kennis en vaardigheden gebruikt om individuen en organisaties te adviseren over hoe ze hun gezondheid kunnen verbeteren door middel van voeding.

Plaats een reactie