G7 Plus Gummies, fraude? negatieve recensies, forum, apotheek, prijs, waar te kopen

G7 Plus zijn heerlijke gummies die zijn ontworpen om te helpen bij het afvallen. G7Plus zijn kauwsnacks die zijn samengesteld om gewichtsverlies op een smakelijke en gemakkelijke manier te bevorderen.

>>>-50% prijs – Officiële website<<<<

Wat is obesitas?

Obesitas is een veel voorkomende ziekte die optreedt wanneer uw lichaam een ​​overmatig aantal en grote vetcellen heeft. Een aantal factoren kunnen tot zwaarlijvigheid leiden, waaronder uw familiegeschiedenis, genetica, eetgewoonten en activiteitenniveau. 1

Centra voor rampenbestrijding en -preventie. Basisprincipes van obesitas  . In de Verenigde Staten hebben ongeveer drie op de vier volwassenen ouder dan twintig een gewicht dat zorgverleners als overgewicht of obesitas beschouwen. Bij kinderen en adolescenten komt obesitas in 20% van de gevallen wijdverspreid voor. 2

Zorgverleners diagnosticeren zwaarlijvigheid met behulp van een meting die  de body mass index (BMI) wordt genoemd  . Het is vermeldenswaard dat BMI een bevooroordeelde en verouderde meting is die uw gewicht en lengte gebruikt om aannames te doen over uw lichaamsvet en algehele gezondheid. Deze meting heeft verschillende tekortkomingen en houdt geen rekening met uw  lichaamssamenstelling  , etniciteit, geslacht, ras en leeftijd. Ondanks deze tekortkomingen gebruikt de medische gemeenschap nog steeds BMI omdat het een snelle manier is om gezondheidsgegevens te analyseren.

Als bij u de diagnose obesitas wordt gesteld, is het belangrijk om te weten dat de aandoening omkeerbaar is en dat er verschillende preventie- en behandelingsopties zijn om uw symptomen te helpen verbeteren. Uw exacte behandelplan zal afhangen van de ernst van uw aandoening en uw algehele gezondheid, maar kan ook veranderingen in levensstijl, medicijnen en soms een operatie omvatten.

>>>-50% prijs – Officiële website<<<<

g7 plus

Symptomen

Het meest voorkomende symptoom van obesitas is een grotere hoeveelheid vetweefsel (of lichaamsvet) in het lichaam. Obesitas kan ervoor zorgen dat extra lichaamsvet zich overal in uw lichaam ophoopt, maar begint meestal rond uw middel.

Symptomen van obesitas kunnen ook van persoon tot persoon verschillen, maar kunnen het volgende omvatten:  3  4

Hruby A, Hu FB. De epidemiologie van obesitas: een overzicht  . Farmaco-economie  . 2015;33(7):673-89. doi:10.1007/s40273-014-0243-x

>>>-50% prijs – Officiële website<<<<

Oorzaken

Obesitas ontstaat wanneer uw lichaam een ​​grotere hoeveelheid vetcellen verzamelt wanneer u meer energie (of calorieën) verbruikt dan u nodig heeft. Wanneer uw lichaam meer energie uit voedsel ontvangt dan het nodig heeft, ontstaat er een energie-onbalans. Als gevolg hiervan slaat uw lichaam overtollige energie uit uw dieet op als lichaamsvet. Het verhogen van  lichaamsvet  verhoogt daarom uw risico op het ontwikkelen van obesitas. 1

Centra voor rampenbestrijding en -preventie. Basisprincipes van obesitas  .

Wat zijn G7 Plus en waar zijn ze voor?

G7 Plus , of “afslankgummies”, is een product dat is ontworpen om ondersteuning te bieden bij het gewichtsverliesproces. Deze snoepjes bevatten specifieke ingrediënten waarvan wordt gezegd dat ze de stofwisseling helpen versnellen, de eetlust onderdrukken en de vetverbranding verhogen. Ze worden vaak verrijkt met extra vitamines en mineralen om het voedingsevenwicht te behouden terwijl ze proberen af ​​te vallen.

Gebruiksaanwijzingen

 • Als aanvulling op een gezonde levensstijl: G7 Plus kan nuttig zijn in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging als onderdeel van een algemene aanpak voor gewichtsverlies.
 • Om de eetlust onder controle te houden: Als u moeite heeft uw trek of honger tussen de maaltijden onder controle te houden, kunnen gummies helpen uw eetlust te onderdrukken en overmatig calorieverbruik te verminderen.
 • Versnel de stofwisseling: Bepaalde ingrediënten in gummies zijn ontworpen om de stofwisseling te stimuleren, wat zou kunnen bijdragen aan een grotere calorieverbranding.
 • Bevorder vetverbranding: Gummies bevatten soms verbindingen waarvan wordt aangenomen dat ze het vermogen van het lichaam om opgeslagen vet af te breken en te verbranden verbeteren.
 • Maak het gemakkelijker om je aan het afslankplan te houden: Gummies kunnen een leukere en gemakkelijkere manier zijn om supplementen in te nemen vergeleken met pillen of poeders, waardoor mensen zich aan hun afslankplan kunnen houden.

>>>-50% prijs – Officiële website<<<<

Wat is het gevaar?

Obesitas is een ernstig gezondheidsprobleem dat aanzienlijke risico’s met zich meebrengt voor het welzijn van mensen. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) verhoogt obesitas het risico op het ontwikkelen van een aantal chronische ziekten aanzienlijk, zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en bepaalde soorten kanker. Bovendien kan zwaarlijvigheid ook een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van leven, omdat het de mobiliteit kan beperken, de vermoeidheid kan vergroten en het zelfrespect kan verminderen.

De WHO merkt ook op dat obesitas in veel delen van de wereld toeneemt en een mondiale epidemie is geworden. Deze toename wordt toegeschreven aan factoren zoals slechte voeding, gebrek aan fysieke activiteit en de beschikbaarheid van calorierijk en weinig voedingsstoffen bevattend voedsel. Obesitas brengt ook aanzienlijke economische kosten met zich mee, waardoor de ziektelast voor de gezondheidszorgstelsels toeneemt en de arbeidsproductiviteit afneemt.

Hoe werken G7 Pluses?

 • Onderdrukking van de eetlust: Sommige snoepjes bevatten ingrediënten waarvan wordt aangenomen dat ze de eetlust helpen verminderen, wat zou kunnen leiden tot een lagere calorie-inname.
 • Boost het metabolisme: Bepaalde componenten van gummies zijn ontworpen om de stofwisseling te stimuleren, wat de calorieverbranding in rust zou kunnen verhogen.
 • Verbrandt vet: Bepaalde ingrediënten worden aangeprezen omdat ze het vermogen van het lichaam om opgeslagen vet af te breken en te verbranden kunnen vergroten.
 • Glucoseregulatie: Sommige gummies kunnen ingrediënten bevatten die helpen een stabiele bloedsuikerspiegel te behouden, wat de trek in zoet voedsel kan helpen verminderen.
 • Bevorderen van verzadiging: Er wordt beweerd dat bepaalde componenten van gummies het gevoel van volheid kunnen vergroten, wat ertoe zou kunnen leiden dat u in het algemeen minder calorieën consumeert.

Ingrediënten van G7 Plus (Samenstelling)

 • Vitamine A is cruciaal voor de goede werking van het immuunsysteem, de visuele kwaliteit en het welzijn van de huid.
 • Vitamine D3: Helpt bij de opname van calcium en fosfor en draagt ​​bij aan de gezondheid van botten en spieren.
 • Vitamine E speelt de rol van een antioxidant door cellen te beschermen tegen de schadelijke effecten veroorzaakt door vrije radicalen.
 • Vitamine C: Het is ook een antioxidant, ondersteunt het immuunsysteem en neemt deel aan de productie van collageen voor de gezondheid van de huid.
 • Vitamine B6: Speelt een rol bij het eiwit- en koolhydraatmetabolisme en draagt ​​bij aan de normale werking van het zenuwstelsel.
 • Vitamine B12 is cruciaal bij de aanmaak van rode bloedcellen en de goede werking van het zenuwstelsel.
 • Biotine: Ook bekend als vitamine B7, ondersteunt het een gezonde huid, haar en nagels, evenals de stofwisseling van vetten, koolhydraten en eiwitten.
 • Zink: Draagt ​​bij aan de normale werking van het immuunsysteem, de eiwitsynthese en de gezondheid van de huid.
 • Jodium: Het is een essentieel onderdeel van schildklierhormonen, die de stofwisseling en groei reguleren.

>>>-50% prijs – Officiële website<<<<

g7 plus

Gevaren, effectiviteit en voordelen G7 Plus

 • Gemak: Gummies zijn altijd en overal gemakkelijk te consumeren, waardoor het gemakkelijker kan worden om je aan een plan voor gewichtsverlies te houden.
 • Aangename smaak: De gomachtige vorm is voor sommige mensen vaak aantrekkelijker dan pillen of poeders, wat het innemen van het supplement aangenamer zou kunnen maken.
 • Opname van vitamines en mineralen: Deze gummies bevatten vaak een verscheidenheid aan vitamines en mineralen, die kunnen helpen de voedingsbalans te behouden terwijl ze proberen af ​​te vallen.
 • Mogelijke actieve ingrediënten: Bepaalde ingrediënten die aanwezig zijn in gummies, zoals stofwisselingsstimulanten of eetlustremmers, kunnen bepaalde voordelen bieden bij het gewichtsverlies.
 • Alternatief voor traditionele methoden: Voor degenen die moeite hebben met het slikken van pillen of een smakelijkere optie willen, kunnen gummies een alternatief zijn voor andere supplementen.
 • Verhoogde therapietrouw: Het aantrekkelijke uiterlijk en de smaak van snoep kan mensen helpen zich te blijven inzetten voor hun afslankplan.

G7 Plus gebruikershandleiding, instructies, gebruiksaanwijzing

Volgens de instructies en bijsluiter worden hieronder de contra-indicaties, bijwerkingen, gebruiksmethoden en opslag van het medicijn vermeld.

Contra-indicaties

 • Zwangerschap en borstvoeding: Het gebruik van deze producten tijdens zwangerschap of borstvoeding wordt niet aanbevolen, omdat de componenten en effecten een negatieve invloed kunnen hebben op de ontwikkeling van de baby.
 • Allergieën en intoleranties: Mensen met een bekende allergie voor een van de ingrediënten in gummies moeten de consumptie ervan vermijden. Het is ook mogelijk om individuele intoleranties voor bepaalde componenten te ervaren.

>>>-50% prijs – Officiële website<<<<

Bijwerkingen

 • Maagdarmstelselaandoeningen: Er kunnen bijwerkingen optreden die verband houden met de spijsvertering, zoals maagklachten, gasvorming, diarree of constipatie.
 • Cardiovasculaire en zenuwreacties: Bepaalde ingrediënten kunnen een verhoogde hartslag, slapeloosheid, nervositeit en zelfs een verhoging van de bloeddruk veroorzaken.
 • Allergische reacties: Mensen met allergieën kunnen huidreacties, jeuk of zwelling ervaren als gevolg van componenten waarvoor ze gevoelig zijn.
 • Geneesmiddelinteracties: Sommige ingrediënten kunnen interageren met medicijnen, bijwerkingen veroorzaken of de effectiviteit van bepaalde behandelingen verminderen.

Hoe te gebruiken, hoe te nemen

 • Aanbevolen dosering: Volg de instructies van de fabrikant voor de aanbevolen dagelijkse dosis. Over het algemeen wordt aanbevolen om 2 tot 4 gummies per dag in te nemen, verdeeld over verschillende doses.
 • Wijze van consumptie: Consumeer de gummies volgens de instructies van de fabrikant. Ze worden meestal gekauwd en ingeslikt. Bij sommige producten kan het nodig zijn om na het nuttigen van de gummies met water te spoelen.
 • Timing: Volg altijd de instructies voor wanneer u het snoepje moet innemen. Het kan raadzaam zijn om ze bij de maaltijd of op specifieke tijdstippen van de dag in te nemen.
 • Duur van de behandeling: Volg het programma zoals aanbevolen. Sommige producten kunnen een specifieke houdbaarheid hebben, terwijl andere bedoeld zijn voor continu gebruik.

Hoe op te slaan

Bewaar in een koele, droge plaats.

Resultaat van het gebruik van G7 Plus

 • Gewichtsverlies: Door de consumptie van gummies te combineren met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging, kunnen sommige mensen geleidelijk gewichtsverlies ervaren.
 • Betere eetlustbeheersing: Bepaalde ingrediënten in gummies kunnen het hunkeren naar en de eetlust tussen de maaltijden helpen verminderen.
 • Verhoogde energie: Sommige gummies kunnen ingrediënten bevatten die de energie helpen verhogen, wat kan leiden tot verhoogde fysieke activiteit.
 • Verbeterd metabolisme: De stofwisselingsstimulanten in gummies kunnen een positief effect hebben op de snelheid van het metabolisme.
 • Opname van vitamines en mineralen: Gummies bevatten vaak essentiële voedingsstoffen die kunnen bijdragen aan een betere algehele gezondheid.

>>>-50% prijs – Officiële website<<<<

g7 plus

Hier zijn enkele meningen van echte gebruikers op de forums en reacties

“Ik wil graag mijn ervaring met G7 Plus delen . Nadat ik jarenlang met een drukke routine te maken had gehad en niet zoveel tijd had om te sporten als ik zou willen, besloot ik deze gummies te proberen om mijn inspanningen om af te vallen te ondersteunen. Door een gezond dieet en matige fysieke activiteit te combineren, zijn gummies een praktisch supplement geworden. Ik merkte dat mijn eetlust onder controle bleef, waardoor ik de onbedwingbare trek kon vermijden. Bovendien voel ik mij overdag energieker. Ik wil echter benadrukken dat het essentieel is om ervoor te zorgen dat u niet allergisch bent voor de ingrediënten en dat u alleen bij gerenommeerde bronnen koopt. Mijn ervaring tot nu toe is zeer positief en ik ben blij met het resultaat! »

“Als kassamedewerker heb ik een drukke dag en heb ik nauwelijks tijd om gezonde maaltijden te bereiden of te sporten. Ik besloot G7 Plus Gummies te proberen om mijn doel te bereiken: een paar kilo afvallen. Deze gummies zijn mijn favoriete optie geworden om de honger tussen de maaltijden door te beheersen. Ik hou van hun smaak en hoe handig het is om ze mee te nemen. Ik merkte dat ik me gedurende de dag meer tevreden voelde en dat de eetlust afnam. »

Prijs van G7 Plus van Mercadona, Amazon, officiële website van de fabrikant – korting

De gebruikelijke prijs van dit product is , maar de fabrikant biedt momenteel 50% korting. Om deze te verkrijgen, raden wij u aan uw bestelling rechtstreeks op de officiële website van de fabrikant te plaatsen. Het is niet nodig om een ​​promotiecode te gebruiken; U hoeft alleen maar uw bestelling online op de website af te ronden, waarna een vertegenwoordiger contact met u opneemt. Het is belangrijk op te merken dat het aantal producten dat in de uitverkoop is beperkt is en dat de promotie een beperkte duur heeft. Betaling vindt plaats op het moment van levering.

Voor meer details en om er zeker van te zijn dat u een authentiek product krijgt, raden wij u aan de officiële website van de fabrikant te bezoeken en daar uw bestelling te plaatsen.

>>>-50% prijs – Officiële website<<<<

Website | + posts

Anna is een voedingsdeskundige met 14 jaar ervaring op het gebied van voeding en 8 jaar onderzoekservaring in de gezondheidswetenschappen, waarover zij talloze artikelen heeft gepubliceerd in geïndexeerde wetenschappelijke tijdschriften. Naast het behandelen van voeding en onderzoek, beoordeelt hij ook medicijnen en supplementen, waarbij hij zijn ervaring beschikbaar stelt bij de evaluatie van deze producten. Momenteel werkt ze als voedingsconsulent, waar ze haar uitgebreide kennis en vaardigheden gebruikt om individuen en organisaties te adviseren over hoe ze hun gezondheid kunnen verbeteren door middel van voeding.

Plaats een reactie