Gelarex, oplichting? Negatieve recensies, forums, apotheek, prijs, bronnen

Gelarex is een gel om  aambeien te bestrijden . Het bevat natuurlijke ingrediënten die aambeiensymptomen zoals jeuk, ontsteking en zwelling helpen verlichten en ook de genezing en versterking van het rectumweefsel bevorderen.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Wat zijn aambeien?

Aambeien     zijn gezwollen aderen, vergelijkbaar met spataderen, gelegen in het onderste deel van het rectum en     de anus   . Soms zijn de wanden van deze bloedvaten zo dun dat de aderen uitsteken en geïrriteerd raken, vooral tijdens de     stoelgang    . Je kunt ze ook wel stapels horen noemen.

Aambeien zijn niet gevaarlijk, maar kunnen wel vervelende klachten veroorzaken. Het is een van de meest voorkomende oorzaken     van rectale bloedingen    . Ze verdwijnen vaak vanzelf. Behandelingen kunnen ook nuttig zijn.

Aambeien komen zeer vaak voor, vooral bij oudere mensen. Ongeveer één op de twintig mensen in de VS heeft het. Ze treffen meer dan de helft van de mensen ouder dan 50 jaar.

Vertrek: 

Soorten aambeien

Mogelijk hoort u over verschillende soorten aambeien:

Interne aambeien

Ze bevinden zich zo diep in het rectum dat ze meestal niet worden gezien of gevoeld. Ze doen meestal geen pijn omdat er    maar een paar pijngevoelige zenuwen zijn.

Externe aambeien

Ze bevinden zich onder     de huid     rond de anus, waar veel andere pijngevoelige zenuwen zich bevinden.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Verzakking van aambeien

Dit gebeurt wanneer     een interne aambei zo ver uitzet dat deze uitpuilt voorbij de opening van de anus. Ze keren meestal vanzelf terug naar het lichaam. Zelfs als dit niet het geval is, kunnen ze vaak voorzichtig op hun plaats worden geduwd.

Gestolde aambeien

Een bloedstolsel kan een uitwendige aambei paars of blauw maken   Dit wordt trombose of aambeitrombose genoemd.

Symptomen van aambeien

https://www.webmd.com/digestive-disorders/understanding-hemorrhoids-basics

Interne aambeien veroorzaken mogelijk geen symptomen. Mogelijk ziet u bloed in uw kak, op het toiletpapier na het afvegen of in de toiletpot.

Symptomen van een verzakte aambei kunnen zijn:

 • Pijn, vooral bij het poepen
 • Vochtige bultjes die rozer lijken dan de omgeving

Externe symptomen van aambeien kunnen zijn:

Symptomen van aambeitrombose kunnen zijn:

 • Sterke pijn
 • Kriebelig
 • Bloeden

Wat is het verschil tussen aambeien en anale fissuren?

Beide aandoeningen kunnen pijn, bloedingen en jeuk in het anale gebied veroorzaken. Terwijl aambeien worden veroorzaakt door zwelling van bloedvaten, is een anale kloof een scheur of snee in het slijmvlies van de anus. Constipatie en inspanning tijdens de stoelgang kunnen problemen veroorzaken.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Gelarex

Wat is Gelarex en in welke gevallen wordt het gebruikt?

Gelarex is een gel die speciaal is ontwikkeld om aambeien te bestrijden. Het bevat een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten die de symptomen en problemen die gepaard gaan met aambeien helpen beheersen.

Gelarex heeft ontstekingsremmende en pijnstillende effecten die jeuk, ontsteking en zwelling geassocieerd met aambeien helpen verlichten. Het ondersteunt ook de weefselgenezing, verbetert de bloedcirculatie en versterkt de wanden van het rectum. Het gebruik van Gelarex-gel is gemakkelijk en handig, het is een effectief hulpmiddel voor het verlichten van aambeiensymptomen en het verbeteren van de algehele gezondheid.

Richtlijnen voor behandeling

Gelarex-gel   wordt aanbevolen voor de volgende toepassingen:

 • Als u symptomen van aambeien heeft, zoals jeuk, ontsteking, zwelling of pijn in het anale gebied.
 • Voor externe of interne aambeien, wanneer het nodig is om de symptomen te verlichten en de genezing te versnellen.
 • Na een anale operatie of andere operaties die verband houden met de behandeling van aambeien, om ontstekingen te verminderen en de weefselregeneratie te versnellen.
 • Als u het ongemak en de pijn wilt verlichten die voortkomen uit langdurig zitten of bewegen, wat gepaard kan gaan met aambeiproblemen.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Wat is het risico?

Aambeien kunnen bepaalde gezondheidsrisico’s met zich meebrengen, vooral als ze lange tijd onbehandeld blijven. Volgens het National Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Diseases kunnen aambeien ernstige complicaties veroorzaken als ze niet worden behandeld.

Ten eerste kunnen aambeien bloedingen veroorzaken. Externe of interne aambeien kunnen tijdens de stoelgang bloed vrijgeven, wat tot aanzienlijk bloedverlies kan leiden. Langdurig bloeden kan bloedarmoede veroorzaken en uw algehele gezondheid verslechteren.

Ten tweede kan een onjuiste behandeling of verwaarlozing van aambeien leiden tot het optreden van aambeitrombose. Deze aandoening, bekend als trombotische aambeien, treedt op wanneer bloedstolsels in de hemorrhoidale knoop een stolsel vormen. Het gaat gepaard met hevige pijn, zwelling en ontsteking. Als hemorrhoidale trombose niet snel wordt behandeld, kunnen infecties en abcesvorming optreden.

Hoe werkt Gelarex?

Gelarex aambeiengel werkt op verschillende manieren om de symptomen te verlichten en de toestand van aambeien te verbeteren.

Gelarex heeft voornamelijk ontstekingsremmende eigenschappen. Het bevat natuurlijke ingrediënten die ontstekingen en zwellingen in het aambeigebied helpen verminderen. Dit kan het ongemak, de pijn en de jeuk die gepaard gaan met aambeien verlichten.

Ten tweede heeft Gelarex een verkoelend effect. Wanneer u de gel op de getroffen gebieden aanbrengt, ontstaat er een verkoelend gevoel dat het brandende gevoel en het ongemak verlicht. Dit kan verlichting en verlichting bieden bij aambeien.

Gelarex helpt ook de weefselgenezing te versnellen. De actieve ingrediënten stimuleren het proces van regeneratie en reparatie van beschadigd rectaal weefsel. Dit kan de wonden helpen genezen, het risico op complicaties verminderen en de algehele conditie van uw aambeien verbeteren.

Gelarex ingrediënten (samenstelling)

 • Saw Palmetto-extract   : Onderzoek toont aan dat Saw Palmetto-extract ontstekingsremmende eigenschappen kan hebben en de symptomen van aambeien, zoals zwelling en ongemak, kan helpen verlichten.
 • Sabal serrulata-extract   : dit extract heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen die kunnen helpen ontstekingen te verminderen en aambeien te behandelen.
 • Centella asiatica-extract   : Studies tonen aan dat centella-extract helende eigenschappen heeft en helpt weefsels te versterken, wat nuttig kan zijn bij de behandeling van aambeien.
 • Eikenschors (extract van Quercus robur-schors): Eikenschors bevat tannines met antiseptische en samentrekkende eigenschappen. Het kan ontstekingen en bloedingen door aambeien helpen verminderen.
 • Aloë Vera   (Aloë Vera): Aloë vera heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan jeuk en irritatie geassocieerd met aambeien helpen verlichten.
 • Kamille   (Matricaria chamomilla): Kamille heeft ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen. Het kan helpen bij het verlichten van ontstekingen en ongemakken die gepaard gaan met aambeien.
 • Aardappelen   (Solanum tuberosum): Sommige onderzoeken suggereren dat de ontstekingsremmende eigenschappen van aardappelen de zwelling kunnen helpen verminderen en de symptomen van aambeien kunnen verlichten.
 • (Ficaria verna-extract): Dit ingrediënt heeft ontstekingsremmende en genezende eigenschappen die kunnen helpen bij de behandeling van aambeien.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Gelarex

Gelarex-aanbrengmethode, bijsluiter, gebruiksaanwijzing

Volgens de instructies en bijsluiter worden hieronder de contra-indicaties, bijwerkingen, gebruik en opslag van het medicijn vermeld.

Contra-indicaties

Gelarex-gel   voor aambeien kan de volgende contra-indicaties hebben:

 • Individuele intolerantie: Sommige mensen kunnen een allergische reactie ervaren op een of meer ingrediënten in de gel. Als u allergisch bent voor één van de bestanddelen van Gel Gelarex, wordt het gebruik ervan niet aanbevolen.
 • Open wonden en zweren: Gelarex Gel wordt niet aanbevolen voor gebruik op open wonden of zweren. Als u open zweren of zweren rond uw aambeien heeft, dient u uw arts te raadplegen voordat u de gel gebruikt.
 • Zwangerschap en borstvoeding: Er zijn beperkte gegevens over de veiligheid van Gelarex-gel tijdens zwangerschap en borstvoeding. Vrouwen met dergelijke ziekten wordt geadviseerd een arts te raadplegen voordat ze de gel gebruiken.
 • Kinderen: Het wordt niet aanbevolen om Gelarex-gel bij kinderen te gebruiken zonder medisch advies. Voor kinderen wordt aanbevolen om een ​​kinderarts te raadplegen voor aanbevelingen en advies.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Hoe je het moet gebruiken, hoe je het moet innemen

Om Gelarex-gel voor aambeien correct te gebruiken, wordt aanbevolen om de instructies van de fabrikant en de volgende stappen te volgen:

 1. Het gebied reinigen: Voordat u de gel aanbrengt, moet u het gebied rond de aambeien grondig reinigen met milde zeep en water. Droog vervolgens uw huid voorzichtig af met een zachte handdoek.
 2. Aanbrengen van de gel: Breng met schone handen of een applicator een kleine hoeveelheid gel aan op uw vingers of rechtstreeks op het gebied van de aambeien. Verdeel de gel gelijkmatig over het huidoppervlak.
 3. Masseer tot het volledig is opgenomen: Breng de gel met lichte massagebewegingen aan op de huid van de aambeien totdat het volledig is opgenomen. Zorg ervoor dat de gel alle getroffen gebieden en de omliggende huid bedekt.
 4. Herhaal het proces zo vaak als nodig: gebruik de gel 2-3 keer per dag of volgens de instructies op de verpakking of de aanbevelingen van uw arts. Volg de aanwijzingen en overschrijd de aanbevolen dosis of gebruiksfrequentie niet.
 5. Na het aanbrengen: Was na het aanbrengen van de gel uw handen grondig met water en zeep. Vermijd contact van de gel met uw ogen, neus en mond. Als de gel in uw ogen terechtkomt, spoel ze dan met veel water.

Effect van het gebruik van Gelarex

De resultaten van het gebruik van Gelarex-gel voor aambeien kunnen zijn:

 1. Ontsteking verminderen   : De gel helpt de ontsteking van aambeien te verminderen door zwelling en roodheid te verminderen.
 2. Verlichting van pijn en jeuk: Gelarex-gel kan de onaangename gevoelens van aambeien verlichten, zoals pijn, jeuk, branderig gevoel en ongemak.
 3. Verminder aambeien: De actieve ingrediënten in de gel kunnen de omvang van aambeien helpen verminderen en hun toestand verbeteren.
 4. Weefselgenezing en -regeneratie: De gel ondersteunt de genezing van beschadigd weefsel en bevordert de regeneratie en reparatie ervan.
 5. Hydrateert en verzacht de huid: Gelarex-gel hydrateert en verzacht de huid, bevordert een gezonde huid en voorkomt daaropvolgende uitdroging en irritatie.
 6. Alkotox

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Gelarex

Hier zijn enkele meningen en opmerkingen van echte gebruikers van de forums

“Hallo, mijn naam is Carlos en ik ben een 45-jarige vrachtwagenchauffeur. Ik wil graag mijn ervaring delen met Gelarex-gel voor aambeien. Lange uren achter het stuur doorbrengen kan leiden tot problemen met aambeien, waar ik vaak last van had. Maar sinds ik Gelarex gebruik, heb ik veel verlichting gevoeld. De gel smeert gemakkelijk uit, trekt snel in en geeft een gevoel van frisheid en onmiddellijke verlichting. Het heeft de zwelling en irritatie verminderd, zodat ik zonder ongemak kan autorijden. “Ik zou Gelarex ten zeerste aanbevelen aan alle andere ruiters en iedereen die last heeft van aambeien!”

“Hallo, ik ben Marta, een 42-jarige verkoopster. Ik wil je graag vertellen over mijn ervaring met Gelarex-gel voor aambeien. Voor mijn werk moet ik urenlang staan, wat ongemak en pijn veroorzaakt door aambeien. Ik ontdekte Gelarex en besloot het eens te proberen. Ik ben blij met de resultaten. De gel verlicht jeuk, vermindert ontstekingen en verlicht onmiddellijk ongemak. Ik gebruik het regelmatig en merk een aanzienlijke verbetering van mijn symptomen. Dankzij Gelarex kon ik mijn werk comfortabeler en zonder onderbrekingen doen. “Ik raad het iedereen aan die last heeft van aambeien!”

Gelarex-prijs, officiële website van de fabrikant – korting, waar te kopen

De prijs van het product is nu in de uitverkoop en de fabrikant biedt 50% korting. Bezoek de officiële website van de fabrikant om een ​​bestelling te plaatsen. Geen promotiecode vereist. U hoeft alleen maar uw online bestelling op de website af te ronden, waarna een manager contact met u opneemt. Het aantal aangeboden producten is beperkt en het aanbod is beperkt in de tijd. Betaling vindt plaats bij levering.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Website | + posts

Anna is een voedingsdeskundige met 14 jaar ervaring op het gebied van voeding en 8 jaar onderzoekservaring in de gezondheidswetenschappen, waarover zij talloze artikelen heeft gepubliceerd in geïndexeerde wetenschappelijke tijdschriften. Naast het behandelen van voeding en onderzoek, beoordeelt hij ook medicijnen en supplementen, waarbij hij zijn ervaring beschikbaar stelt bij de evaluatie van deze producten. Momenteel werkt ze als voedingsconsulent, waar ze haar uitgebreide kennis en vaardigheden gebruikt om individuen en organisaties te adviseren over hoe ze hun gezondheid kunnen verbeteren door middel van voeding.

Plaats een reactie