Shape Kapseln, fraude? Negatieve recensies, forum, apotheek, prijs, waar te kopen, Nederland

Shape Kapseln capsules   zijn ontworpen om mensen te helpen  ketose te bereiken en te behouden , een metabolisch proces waarbij het lichaam vet verbrandt als energiebron in plaats van koolhydraten. Deze capsules bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten die de eetlust onderdrukken, de stofwisseling versnellen en gezond gewichtsverlies bevorderen.

>>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Stap één – Wat is het ketogene dieet?

Het ketogene dieet   , ook wel het ketosedieet of kortweg keto genoemd, is een manier van eten die de effecten van vasten nabootst. Door een dieet te eten dat rijk is aan hoogwaardige vetten, voldoende eiwitten en weinig netto koolhydraten (totale koolhydraten minus vezels), begint de stofwisseling van het lichaam vet als primaire brandstofbron te gebruiken in plaats van koolhydraten. Deze verandering heeft een grote impact op de stofwisseling van zieke en gezonde mensen. Het dieet belooft veel neurologische aandoeningen en stofwisselingsstoornissen te verbeteren of om te keren. Voor gezonde mensen is voeding een manier om chronische ziekten te voorkomen, en om de cognitieve functie en lichaamssamenstelling (dat wil zeggen vetverlies) te optimaliseren.

Wat is ketose?

De term   ketose   verwijst naar een bijproduct van de afbraak van vet in bruikbare energie, ketonlichamen genoemd, of kortweg ketonen. Dit vet kan rechtstreeks uit uw dieet komen (bijvoorbeeld voedingsketose) of uit uw lichaamsvetreserves. Door voeding geïnduceerde ketose wordt ‘voedingsketose’ genoemd. Ketonen worden rechtstreeks door het lichaam als brandstof gebruikt. Deze afbraak van vet in bruikbare energie is vergelijkbaar met het proces dat koolhydraten in de voeding ondergaan om glucose te produceren om het lichaam van brandstof te voorzien. Met andere woorden: ketonen zijn voor vetten wat glucose is voor koolhydraten. Ketose wordt gedefinieerd als een bloedketonwaarde > 0,5 millimol/L.

>>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Wat zijn de voordelen van ketose?

Het bereiken van een toestand van ketose kan veel voordelen hebben, van het beheersen van chronische ziekten tot het optimaliseren van de prestaties. Hoewel de voordelen goed gedocumenteerd zijn, wordt het onderliggende werkingsmechanisme niet volledig begrepen. Het dieet lijkt het vermogen van de mitochondriën, de krachtcentrale van onze cellen, te vergroten om aan de energiebehoeften van het lichaam te voldoen op een manier die ontstekingen en oxidatieve stress vermindert. Door de manier te optimaliseren waarop ons lichaam energie gebruikt, versterken we het vermogen om vele ziekten te bestrijden en om te gaan met de stressfactoren van onze moderne levensstijl. 

Hoe kom je in ketose?

Shape Kapseln

>>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Er zijn twee methoden om uw metabolisme te veranderen van glucose naar ketonen als uw primaire energiebron.

Vasten    – een methode om de calorie-inname voor een lange periode volledig te stoppen, wordt al in 400 voor Christus gebruikt om ziekten te behandelen. Hoewel het onder medisch toezicht moet gebeuren, is vasten een veilige, effectieve (en volgens sommigen de gemakkelijkste) manier om snel ketose te krijgen. Voor de gemiddelde volwassene resulteert 48 uur vasten doorgaans in ketose. Na dit vasten kun je door een ketogeen dieet te volgen in ketose blijven. Wij raden aan om op de eerste dag minimaal 3 uur voor het slapengaan te beginnen met vasten en 2 dagen later op hetzelfde tijdstip te eten. Hoewel vasten voor veel mensen veel betekent, definiëren we het hier als een volledige beperking van macronutriënten. We raden aan om meer water te drinken om uitdroging te voorkomen, en velen vinden dat zwarte koffie of gewone thee je helpen gefocust en productief te blijven tijdens het vasten. Kinderen komen veel sneller in ketose terecht, waardoor je zonder vasten aan een dieet kunt beginnen.

Dieet    (nutritionele ketose) – Het volgen van een dieet met een hoog vetgehalte, matige eiwitten en een laag koolhydraatgehalte zal resulteren in ketose en het zal 2-3 weken duren voordat deze toestand wordt bereikt, zoals hierboven gedefinieerd. Dieet kan het eenvoudigst worden verklaard door de verhouding tussen macronutriënten (vet, eiwit en netto koolhydraten) in de voeding en vet. Het klassieke ketogene dieet bestaat uit 4 delen vet en 1 deel eiwit + koolhydraten (een zogenaamde 4:1 verhouding). Deze verhouding van 4:1 bevindt zich aan de hoge kant van het spectrum voor vetinname, hoewel veranderingen in het dieet deze verhouding tot wel 2:1 kunnen verminderen. De verhouding die u kiest, hangt af van het therapeutische voordeel dat u probeert te bereiken. evenals het dieet aangepast aan uw levensstijl. Er zijn 5 soorten ketogene therapieën waarover u  hier meer kunt leren.

>>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Wat zijn Shape Capsules en waarvoor worden ze gebruikt?

Shape Kapseln Afslankcapsules zijn een supplement dat is ontworpen om het afslankproces te ondersteunen. Deze capsules bevatten natuurlijke ingrediënten die de vetverbranding bevorderen, de eetlust onderdrukken en het energieniveau verhogen.

ShapeKapseln   is gebaseerd op het principe van het ketogene dieet, waarbij onder meer de koolhydraten worden beperkt en de inname van gezonde vetten wordt verhoogd. Door een toestand van ketose in het lichaam te veroorzaken,  helpen Shape Capsules   u effectiever vet te verbranden en uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken.

Zien :

Met opzet gebruikt

Shape Kapseln   Afslankcapsules worden aanbevolen in de volgende gevallen:

 • Als je op een gezonde en duurzame manier wilt afvallen.
 • Als aanvulling op een koolhydraatarm dieet zoals het ketogene dieet.
 • Als u uw eetlust wilt onderdrukken en uw onbedwingbare trek onder controle wilt houden.
 • Om het energieniveau te verhogen en de fysieke prestaties te verbeteren.
 • Als u het vetverbrandingsproces wilt versnellen.
 • Als u op zoek bent naar extra hulp bij het bereiken van uw doelstellingen voor gewichtsverlies.
 • Om op gewicht te blijven zodra u de gewenste resultaten heeft bereikt.

>>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Hoe werkt Shape Kapseln ?

Shape Kapseln   De afslankcapsules zijn gebaseerd op het principe van het ketogene dieet. Deze capsules bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten die een toestand van ketose in het lichaam helpen bevorderen.

Ketose is een metabolische toestand waarin het lichaam voornamelijk vet als energiebron gebruikt in plaats van koolhydraten. Shape Kapseln- capsules   bevatten ingrediënten die de aanmaak van ketonlichamen stimuleren, die door het lichaam als brandstof worden gebruikt bij afwezigheid van koolhydraten.

Door ketose te bevorderen,  helpen Shape Kapseln- capsules   het vetverbrandingsproces te versnellen, wat kan leiden tot effectiever gewichtsverlies. Bovendien is het de moeite waard om op te merken dat Shape Kapseln-capsules   ook kunnen helpen de eetlust onder controle te houden, de onbedwingbare trek te verminderen en het energieniveau te verbeteren.

Vorm capsules

>>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Ingrediënten Shape Kapseln   (cementsamenstelling)

Hier is een lijst met ingrediënten in  Shape Capsules, samen met wat ze allemaal doen en links naar onderzoek:

Effect: Guarana-extract staat bekend om zijn vermogen om de energie te verhogen, de concentratie te verbeteren en de eetlust te onderdrukken.

Studie: Uit een studie gepubliceerd in het tijdschrift Phytotherapy Research is gebleken dat guarana-extract het lichaamsgewicht en de tailleomtrek bij mensen met overgewicht kan helpen verminderen.

Actie: Vitamine B3, ook bekend als niacine, speelt een belangrijke rol in het energiemetabolisme en kan helpen voedsel om te zetten in bruikbare energie.

Studie: Uit een studie gepubliceerd in het tijdschrift Nutrients is gebleken dat vitamine B3-suppletie een positief effect kan hebben op de vetstofwisseling en het gewichtsverlies bij mensen met overgewicht of obesitas.

 • Cafeïne   :

Actie: Cafeïne is een stimulerend middel dat de energie verhoogt, de concentratie verbetert en de eetlust onderdrukt. Er is ook aangetoond dat het de stofwisseling versnelt en de vetverbranding bevordert.

Onderzoek: Uit een onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Obesity bleek dat cafeïne de thermogenese (warmteproductie) verhoogt en de vetoxidatie bevordert, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies.

 • N-Acetyl-L-Carnitine   :

Werking: N-acetyl-L-carnitine is een aminozuur dat een sleutelrol speelt in de vetstofwisseling. Het helpt vetzuren naar de mitochondriën te transporteren, waar ze worden verbrand voor energie.

Studie: Uit een studie gepubliceerd in het tijdschrift Obesity Reviews bleek dat suppletie met N-acetyl-L-carnitine gewichtsverlies kan bevorderen en de lichaamssamenstelling kan verbeteren bij mensen met overgewicht of obesitas.

 • Extract van groene theebladeren   :

Actie: Groene theebladextract bevat bioactieve stoffen zoals catechine, die de stofwisseling kunnen stimuleren, de vetverbranding kunnen verhogen en gewichtsverlies kunnen bevorderen.

Onderzoek: Uit een meta-analyse van onderzoeken gepubliceerd in het   American Journal of Clinical Nutrition   is gebleken dat groene thee-extract een positief effect heeft op gewichtsbeheersing en lichaamssamenstelling.

>>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Hoe te gebruiken, hoe te nemen

Shape Kapseln Afslankcapsules bevatten meestal gedetailleerde gebruiksaanwijzingen op de productverpakking. Hier volgen echter de algemene instructies voor het gebruik van de capsules:

 • Lees de instructies: Voordat u Shape Kapseln-capsules gaat gebruiken, is het belangrijk om de instructies zorgvuldig te lezen en de aanbevelingen van de fabrikant op te volgen. Let goed op de aanbevolen dosering en gebruiksaanwijzing.
 • Stel een schema op: Het is raadzaam om een ​​regelmatig schema op te stellen voor het innemen van  Shape Capsules. U kunt een tijdstip kiezen dat bij u past en past in uw dagelijkse schema. Sommige mensen nemen het liever ‘s ochtends in om te profiteren van het mogelijke stimulerende effect, terwijl anderen het liever bij de hoofdmaaltijd innemen.
 • Volg de aanbevolen dosis: Zorg ervoor dat u de aanbevolen dosis volgt die op de productverpakking of instructies staat vermeld. Vermijd het overschrijden van de aanbevolen dosis, omdat dit de resultaten niet zal verbeteren en het risico op bijwerkingen kan vergroten.
 • Neem de capsules in met water: Het wordt aanbevolen   Shape-capsules in te nemen met een glas water. Dit vergemakkelijkt het slikken en zorgt voor een goede opname van de ingrediënten.
 • In combinatie met een uitgebalanceerd dieet en lichaamsbeweging: Shape Kapseln Capsules zijn geen vervanging voor een gezond dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Voor de beste resultaten wordt aanbevolen een uitgebalanceerd dieet te volgen en voldoende lichamelijke activiteit te handhaven.

Het resultaat van  het gebruik van Shape Kapseln

Houd er rekening mee dat de resultaten van het gebruik van   Shape Kapseln  van persoon tot persoon kunnen verschillen en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, voeding en individuele reactie op het supplement. Hieronder staan ​​enkele mogelijke resultaten die door sommige mensen zijn gerapporteerd bij het gebruik van  Shape Capsules  :

 • Gewichtsverlies: Veel mensen hebben gewichtsverlies gemeld door  Shape Capsules te gebruiken   als onderdeel van een afslankprogramma. Dit kan te wijten zijn aan de combinatie van ingrediënten die de vetverbranding bevorderen, de stofwisseling versnellen en de eetlust onderdrukken.
 • Meer energie: Sommige gebruikers hebben een toename van hun energieniveau opgemerkt na het nemen van  Shape Kapseln . Dit kan handig zijn als u overdag traint of actief blijft.
 • Eetlustbeheersing: Verschillende ingrediënten   in Shape Kapseln  , zoals guarana-extract en cafeïne, zijn in verband gebracht met het onderdrukken van de eetlust en het verminderen van hunkeren naar voedsel. Dit kan het gemakkelijker maken om een ​​caloriearm dieet te volgen en uw voedselinname onder controle te houden.
 • Verbeterde mentale focus: Bepaalde ingrediënten, zoals guarana-extract en cafeïne, kunnen de focus verbeteren. Dit kan nuttig zijn bij het behouden van de motivatie tijdens het afvallen en het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.
 • Verbeterde stofwisseling: De combinatie van ingrediënten  in Shape Kapseln   kan de vetstofwisseling helpen verbeteren, wat kan bijdragen aan een verhoogde calorieverbranding en gewichtsverlies.

>>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Vorm Kapseln

Echte meningen en negatieve forumcommentaren op  Shape Kapseln

“”Een paar maanden geleden besloot ik  Shape capsules afslankcapsules te proberen en ik wil mijn ervaring delen. Als gepensioneerde heb ik er altijd voor gezorgd dat ik fit blijf en op een gezond gewicht blijf. Sinds ik   Shape-capsules gebruik,   merk ik gedurende de dag een afname van de eetlust en een toename van de energie. Ook ben ik een paar kilo afgevallen en is mijn spijsvertering verbeterd. Ik ben erg tevreden met de resultaten en zal Shape Kapseln blijven   gebruiken als onderdeel van mijn dagelijkse routine. Ik zou het aanbevelen aan andere senioren die fit willen blijven en een gezonde levensstijl willen leiden. Bedankt Shape Capsules!

“Als professionele chef-kok heb ik altijd een druk leven geleid en heb ik vaak moeite gehad om op gezond gewicht te blijven. Ik besloot   de afslankcapsules van Shape-capsules te proberen en ik moet toegeven dat ik onder de indruk ben. Sinds ik ze gebruik, heb ik tijdens de werkdag een verminderde eetlust en meer energie opgemerkt. Bovendien slaagde ik erin om geleidelijk af te vallen zonder te hoeven eten. Shape Capsules hebben mij geholpen mijn gewicht effectief en comfortabel te beheersen, zelfs met een druk schema. Ik zou het aanbevelen aan andere culinaire professionals die een gezonde balans in hun leven willen vinden. Bedankt, Shape Kapseln!

Shape Kapseln, officiële website van de fabrikant – korting, prijs, waar te kopen

De fabrikant biedt 50% korting op de prijs van het product, klik op de banner op de site. Om een ​​bestelling te plaatsen, raden wij u aan de officiële website van de fabrikant te bezoeken. Geen promotiecode vereist. Rond eenvoudig uw bestelling online af en een manager neemt contact met u op.

Houd er rekening mee dat het aantal aangeboden producten beperkt is en dat de promotie tijdelijk is. Betaling vindt plaats bij levering van dit product.

>>>>-50% Prijs – Officiële website<<<<

Website | + posts

Anna is een voedingsdeskundige met 14 jaar ervaring op het gebied van voeding en 8 jaar onderzoekservaring in de gezondheidswetenschappen, waarover zij talloze artikelen heeft gepubliceerd in geïndexeerde wetenschappelijke tijdschriften. Naast het behandelen van voeding en onderzoek, beoordeelt hij ook medicijnen en supplementen, waarbij hij zijn ervaring beschikbaar stelt bij de evaluatie van deze producten. Momenteel werkt ze als voedingsconsulent, waar ze haar uitgebreide kennis en vaardigheden gebruikt om individuen en organisaties te adviseren over hoe ze hun gezondheid kunnen verbeteren door middel van voeding.

Plaats een reactie