Traugel – Werkt het? Negatieve meningen, Forum, Apotheek, Prijs, Waar te kopen

Traugel-   na duizenden pakketten over de hele wereld te hebben verkocht, is het ook in ons land verkrijgbaar. Wat is de reden voor al deze populariteit? Is het echt zo effectief als de beoordelingen en meningen van degenen die het hebben gebruikt laten zien? Laten we de samenstelling ervan analyseren om te begrijpen hoe dit natuurlijke product op gewrichten en spieren werkt.

Traugel is een zalf waarvan de natuurlijke samenstelling een gunstige werking heeft op gewrichten, rug en mobiliteit. Zoals de naam al doet vermoeden, is het een gel en wordt het plaatselijk op de huid aangebracht op het gebied van ongemak. De samenstelling bestaat uit verschillende biologische ingrediënten en begint daarom al aan populariteit te winnen op online forums. We hebben besloten om te kijken waar de gelrecensies en meningen vandaan komen.

Spierproblemen en gewrichtspijn: symptomen en tekenen

Gewrichtspijn  kan worden veroorzaakt door verwondingen die de weefsels rond het gewricht aantasten. Verwondingen kunnen ook de ligamenten, het kraakbeen en de botten waaruit het gewricht bestaat, aantasten.

Gewrichtspijn  kan ook worden toegeschreven aan aandoeningen zoals reumatoïde artritis of artrose en bepaalde infecties. In zeldzame gevallen kan gewrichtskanker zelf pijn veroorzaken.

Veel voorkomende symptomen van dit soort problemen zijn:

 • Wond;
 • Verlies van bewegingsbereik
 • Oedeem;
 • Onbekwaamheid
 • Heet;
 • Stijfheid;
 • roodheid;
 • Zwakheid.
Traugel

Oorzaken van gewrichts- en spierpijn

Gewrichtspijn  (ook bekend als  artralgie  ) kan variëren van mild tot ernstig. Acute gewrichtspijn kan enkele weken tot enkele maanden aanhouden of chronisch worden, vooral als deze niet snel en goed wordt behandeld. Wanneer u pijn in uw gewrichten ervaart, zult u waarschijnlijk ook een beperkt bewegingsbereik opmerken. Om de normale gewrichtsfunctie te herstellen, is het belangrijk om te begrijpen wat de gewrichtspijn veroorzaakt, zodat deze op de juiste manier kan worden behandeld.

Meestal zijn gels en crèmes voor uitwendig gebruik in alle gevallen nuttig.

 • Veel voorkomende verwondingen   : Gewrichtsblessures (bijv. Na een gewrichtsblessure kunnen blauwe plekken, botvervormingen, schade aan omliggende structuren (bijv. ligamenten) of kraakbeenschade optreden. Als het gewricht beschadigd is, kan het pijnlijk zijn om dagelijkse activiteiten uit te voeren, en soms zelfs in rust Gewrichtsblessures, zelfs na genezing, kunnen jaren later het risico op pijnlijke artrose vergroten.
 • Artritis   : Artritis kan optreden als gevolg van letsel, ziekte of infectie. Wanneer een gewricht ontstoken raakt, neemt de productie van synoviaal vocht toe en zwelt het gewrichtskapsel op. De aanwezige ontstekingscellen dringen het gewrichtsweefsel binnen. Dit proces staat bekend als actieve artritis. Wanneer er een ontsteking optreedt, merkt u meestal roodheid, warmte, pijn en stijfheid rond of in het aangetaste gewricht.
 • Gewrichtsinfectie   : ziektekiemen (bacteriën, virussen of schimmels) kunnen door het lichaam reizen om de gewrichten te bereiken. Ziektekiemen kunnen het lichaam binnendringen via de huid, neus, keel, oren of open wonden. Een bestaande infectie kan zich ook verspreiden naar de gewrichten. Infectieuze artritis kan zich ontwikkelen op de plaats van een geïnfecteerd gewricht.

In alle gevallen kan vroegtijdige interventie het verschil maken in volledig herstel.

Wat is Traugel-gel – hoe werkt het?

Traugel is een biocosmetisch product met een natuurlijke formule om problemen met gewrichts- en rugpijn op te lossen. De fabrikant heet “Dobra Dostawa” en het hoofdkantoor is gevestigd in de hoofdstad van Litouwen – Riga. Volgens de officiële website kan het worden gebruikt om ongemak tijdens allerlei soorten bewegingen positief te beïnvloeden en te verlichten. Het product beschikt over een kwaliteitscertificaat en er zijn geen beperkingen op de distributie in de EU.

Traugel is gebaseerd op uitgebreide tests en klinische onderzoeken. De natuurlijke ingrediënten in de gelformule zijn geselecteerd vanwege hun bewezen effectiviteit bij het oplossen van gewrichts- en kraakbeenslijtageproblemen. Traugel werkt holistisch en richt zich op de oorzaken van de pijn of het probleem. In plaats van de pijn te maskeren, lost de lippenstift het grootste probleem op. Bij plaatselijke toepassing dringt de crème snel door de huid en dringt diep door in de weefsels. De natuurlijke samenstelling en hoge concentratie aan ingrediënten zijn de sleutel tot succes. De actieve ingrediënten worden direct geactiveerd om het lichaam te stimuleren het onderliggende probleem aan te pakken.

Het product Traugel behoort niet tot de categorie medicijnen, het is een supplement waarvoor geen recept nodig is. De natuurlijke samenstelling van de lippenstift kent geen negatieve bijwerkingen of contra-indicaties.

Traugel

Traugelzalf: waar is het voor?

Traugel Gel  is, zoals de naam al doet vermoeden, een crème die helpt de elasticiteit van de gewrichten te herstellen, wat werkt vanaf de eerste toepassingen. Traugel-  gel biedt een reeks natuurlijke maar krachtige ingrediënten, zonder contra-indicaties, wat wordt bevestigd door meningen op forums.

Traugel is een product dat ontstekingen en gewrichtspijn ijverig bestrijdt. Een formulering die helpt om de volledige bewegingsvrijheid van het hele lichaam te herwinnen.

Volgens de meningen van degenen die het hebben gebruikt,  kan Traugel :

 • Ze gaan snel om met pijn (intense en irriterend).
 • Verhoog de bloedcirculatie.
 • Voorkom zwelling.
 • Verbetering van de stofwisseling.
 • Het helpt u de mobiliteit terug te krijgen.
 • Toename van de weefselelasticiteit.
 • Ze voorzien botten en gewrichten van essentiële micronutriënten.
 • Het helpt complicaties en verdere degeneratie van de gewrichten te voorkomen.
 • Ze hebben een natuurlijk ontstekingsremmend effect.

Traugel beoordelingen en meningen van forums

Traugel natuurlijke gewrichtsgel krijgt goede recensies in recensies en commentaren op online gezondheidsforums. We hebben gecontroleerd wat consumenten in Europa denken en wie het heeft gekregen.

Ze zeggen dat ze tevreden zijn met de natuurlijke ingrediënten en dat hun plaatselijke gebruik een goed effect heeft op de mobiliteit. Er wordt uitgebreid besproken hoe lang het effect van het gebruik van de gel bij gewrichts- en rugpijn aanhoudt. Uit de commentaren en meningen over Traugel blijkt dat het effect extreem langdurig is. Volgens de ontvangen beoordelingen en meningen is de aanvraag eenvoudig. Als dat wel het geval is, geeft de gel geen vlekken op kleding.

Traugel- recensies op Facebook zijn ook positief. Mensen schrijven en laten opmerkingen achter met foto’s van wandelingen en trektochten die ze na de behandeling hebben gemaakt. Je kunt zien dat ze geloven dat  Traugel werkt en het aanbevelen aan hun vrienden en familie.

Medische adviezen over Traugel

We wilden de meningen van artsen en artsen over Traugel lezen. Het zijn echter gezondheidsexperts en hun mening is bijzonder belangrijk. Het bleek dat de fabrikant reumatologen gedetailleerde gegevens over klinische onderzoeken en testresultaten verstrekte. Op basis van wat ze zagen, besloten ze al snel om de behandeling op hun patiënten te testen. De samenstelling is echter natuurlijk en veroorzaakt geen bijwerkingen. De resultaten waren zeer indrukwekkend. Volgens de mening van Traugel-artsen  is het product uitstekend. Ze raden het ook aan atleten aan, vooral bij blessures of als preventieve maatregel voor grote wedstrijden. De samenstelling van de formule duidt niet op dopingeffecten en atleten zijn er zeer tevreden over.

Welke ingrediënten  bevat de Traugel- formulering ?

Volgens de fabrikant  heeft Traugel een volledig natuurlijke samenstelling. De ingrediënten zijn eigenlijk natuurlijke extracten die vanwege hun enorme voordelen altijd in oudere traditionele medicijnen zijn gebruikt.

In tegenstelling tot de meeste producten die in de kruidengeneeskunde of apotheken worden verkocht,  bevat Traugel  geen ingrediënten van chemische oorsprong en kan daarom door iedereen zelfs maandenlang worden gebruikt. Er zijn feitelijk geen contra-indicaties of bijwerkingen bekend die aan het gebruik ervan kunnen worden toegeschreven.

De natuurlijke extracten in de bioactieve formule van Traugel zijn geselecteerd vanwege hun vermogen om de beweging positief te beïnvloeden. Ze zijn door de fabrikant geselecteerd om de activiteit van gewrichten en aangrenzende weefsels en spieren te bevorderen.

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van het product:

 • Arnica Montana Extract  – Ondersteunt de bloedcirculatie, bevat belangrijke natuurlijke stoffen die gewrichten en botten voeden.
 • Propolis-extract  – Bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en geur die de zintuigen streelt.
 • Chondonietconcentraat  – Een belangrijke bouwsteen voor gewrichtswelzijn
 • Glucosamine-extract  – Een stof die de synthese van synoviaal vocht bevordert. Dit is belangrijk voor gewrichtswrijving. Het wordt meestal verkregen uit zeemosselen wanneer het moet worden toegevoegd aan een biocosmetisch middel dat in het vrije verkeer verkeert.
Traugel

Hoe te gebruiken – Instructies voor de juiste toepassing

Een van de voordelen die Traugel te bieden heeft,  en een van de meest gewaardeerde door degenen die het gebruiken, is het gebruiksgemak, waarbij het gebruik van een verband niet nodig is. De gel met natuurlijke ingrediënten kan op een standaard manier worden aangebracht. Het product wordt uit de tube geperst en plaatselijk op de aangetaste plekken aangebracht. Vervolgens wordt het ingewreven en gemasseerd totdat het volledig door de huid is opgenomen.

Traugel-gebruiksaanwijzing:

 • Breng aan op een droge huid en masseer de gel tot deze volledig is opgenomen.
 • Gebruik indien nodig 2 tot 3 keer per dag.
 • Na het aanbrengen minimaal 1 uur niet afspoelen.
 • Controle: 

Het product kan ook worden gebruikt na letsel of trauma, zolang er geen open wonden zijn.

Op de officiële website van het product staat dat de houdbaarheid kan variëren. De fabrikant geeft aan dat de gel preventief één keer per dag gedurende 4-6 weken kan worden gebruikt. Het kan ook twee keer per dag worden aangebracht tussen week 4 en 12.

Traugelprijs   : te koop op de officiële website

Laten we beginnen met de kosten van Traugel. Veel mensen vragen zich af hoeveel een product met een natuurlijke samenstelling en bewezen voordelen kost. Waar is de originele  Traugel  en hoeveel kost deze? Nou, we hebben geweldig nieuws. Het moet duidelijk zijn dat het ten zeerste wordt aanbevolen om dit product alleen op de officiële website te kopen (om fraude of de typische fraude te voorkomen die gepaard gaat met soortgelijke maar niet-gegarandeerde producten die beschikbaar zijn op Amazon of in apotheken). Traugel  heeft een echt betaalbare prijs, dankzij de korting van 50% die wordt aangeboden door de fabrikant, die ook gratis verzending en onder rembours aanbiedt op hun website.

Website | + posts

Anna is een voedingsdeskundige met 14 jaar ervaring op het gebied van voeding en 8 jaar onderzoekservaring in de gezondheidswetenschappen, waarover zij talloze artikelen heeft gepubliceerd in geïndexeerde wetenschappelijke tijdschriften. Naast het behandelen van voeding en onderzoek, beoordeelt hij ook medicijnen en supplementen, waarbij hij zijn ervaring beschikbaar stelt bij de evaluatie van deze producten. Momenteel werkt ze als voedingsconsulent, waar ze haar uitgebreide kennis en vaardigheden gebruikt om individuen en organisaties te adviseren over hoe ze hun gezondheid kunnen verbeteren door middel van voeding.

Plaats een reactie