BIOXTRIM Premium Gummies, oplichting? Negatieve meningen, forum, apotheek, prijs, waar te kopen

BioXtrim zijn gummies voor gewichtsverlies die zijn ontworpen om mensen te helpen ketose te bereiken en te behouden door de vetverbranding te stimuleren en het energieniveau te verhogen. BIOXTRIM Premium gummies bevatten een combinatie van natuurlijke ingrediënten die gewichtsverlies bevorderen door de eetlust te verminderen, de stofwisseling te versnellen en de mentale concentratie te verbeteren.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Wat is ketose?

Ketose treedt op wanneer het lichaam weinig of geen toegang heeft tot koolhydraten, de favoriete brandstofbron. Bij gebrek aan koolhydraten begint het in plaats daarvan de vetreserves af te breken en te verbranden voor energie.

Wanneer je lichaam in ketose verkeert, worden vetten afgebroken en worden  ketonlichamen   – ook wel ketonen genoemd – geproduceerd die je als energiebron kunt gebruiken. In een staat van ketose verkeren kan veel gezondheidsvoordelen hebben, waaronder [  *  ]:

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Hoe  ketose binnen te gaan 

Het doel van het keto-dieet is om een ​​vetverbrandende metabolische toestand te bereiken die ketose wordt genoemd. Als dit de eerste keer is dat je het keto-dieet probeert, volg dan de onderstaande stappen om ketose te krijgen.

Nog een korte opmerking over het bereiken van een ketogene toestand: wanneer u voor het eerst ketose probeert te bereiken, kunt u last krijgen van enkele negatieve bijwerkingen die bekend staan ​​als  keto-griep  . Deze symptomen kunnen onder meer lethargie, hersenmist, hoofdpijn en andere kortetermijnsymptomen zijn die binnen ongeveer een week zouden moeten verdwijnen.

Stap 1: Beperk  uw inname van koolhydraten 

Bij het Keto-dieet moet u uw koolhydraatinname drastisch verminderen. Bij een keto-dieet zal ongeveer 5-10% van uw dagelijkse calorieën uit koolhydraten komen. Dit komt neer op ongeveer 30-50 gram koolhydraten per dag, een fractie van wat je in het standaard Amerikaanse dieet aantreft.

Bij een keto-dieet zullen de meeste van deze koolhydraten afkomstig zijn van vitaminerijk, keto-vriendelijk voedsel, waaronder groene bladgroenten en fruit met weinig suiker. Bekijk zeker de volledige lijst  met voedingsmiddelen die je zou moeten eten tijdens een ketogeen dieet  .

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Stap 2: Verhoog  uw vetinname 

Een van de meest voorkomende fouten die mensen maken bij het starten van een keto-dieet is het onderschatten van hun vetbehoeften. Andere koolhydraatarme diëten, zoals Atkins, stimuleren een koolhydraatarm dieet in combinatie met een hoge eiwitinname. Keto daarentegen is een vetrijk dieet met een matige eiwitinname om de spiermassa te behouden.

In een keto-maaltijdplan moet ongeveer 70-80% van de calorieën uit vet komen om de ketonproductie te verhogen. Kies vetbronnen zoals MCT-olie (middellange keten triglyceriden), olijfolie, kokosolie, avocado, avocado-olie, noten en zaden.

 Stap 3: Verhoog  uw  fysieke activiteitsniveau

Tijdens het sporten gebruikt het lichaam glycogeenvoorraden (d.w.z. opgeslagen glucose) voor energie. Tientallen jaren lang hebben veel atleten het advies van voedingsdeskundigen opgevolgd door veel koolhydraatrijk voedsel te eten vóór de training of wedstrijd. Als u echter geen koolhydraten consumeert voordat u naar de sportschool gaat, kunt u last krijgen van ketose na het sporten [  *  ].

Stap 4: Probeer  intermitterend vasten 

Door de geschiedenis heen hebben mensen lange tijd zonder voedsel kunnen leven. Tijdens deze perioden kwamen mensen in een ketogene toestand terecht.

Om dit evolutionaire proces na te bootsen, kun je experimenteren met intermitterend vasten. Nieuw onderzoek toont aan dat langer dan 12 uur vasten of langere periodes van een caloriearm dieet kan helpen de metabolische schakelaar om te zetten, waardoor het lichaam in een vetverbrandende toestand komt[*  ]  .

Bekijk voor meer informatie deze gids over de  verschillende soorten intermitterend vasten   .

Wat is BIOXTRIM Premium en waarvoor dient het?

BIOXTRIM Premium is een voedingssupplement bedoeld ter ondersteuning van het ketogene dieet en het afslankproces. Bevat natuurlijke ingrediënten die ketose bevorderen, een metabolische toestand waarin het lichaam vet als belangrijkste energiebron gebruikt in plaats van koolhydraten. BioXtrim- gummies kunnen helpen de eetlust onder controle te houden, het energieniveau te verhogen en de fysieke en mentale prestaties te verbeteren tijdens het gewichtsverliesproces.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Beoogd gebruik

Hieronder vindt u een lijst met situaties waarin u zou kunnen overwegen om BioXtrim te gebruiken :

 • Tijdens een ketogeen dieet: BioXtrim kan worden gebruikt om het behoud van ketose te ondersteunen en de effecten van een koolhydraatarm dieet te versterken.
 • In uw zoektocht naar gewichtsverlies: Als u wilt afvallen, kan BioXtrim u helpen het proces te versnellen door de vetverbranding te verhogen en uw eetlust onder controle te houden.
 • Om het energieniveau te verhogen: Als u zich moe voelt of geen energie heeft terwijl u een koolhydraatarm dieet volgt, kan BioXtrim u een extra boost geven om een ​​actieve levensstijl te behouden.
 • Om de fysieke en mentale prestaties te verbeteren: BioXtrim kan de concentratie, mentale helderheid en het fysieke uithoudingsvermogen helpen verbeteren, wat gunstig kan zijn voor zowel atleten als mensen die meer focus zoeken in hun dagelijkse activiteiten.
 • Als aanvulling op een gezonde levensstijl: Als u een gezonde levensstijl leidt en uw resultaten op het gebied van gewichtsverlies en algeheel welzijn wilt optimaliseren, kan het gebruik van BioXtrim als onderdeel van uw routine worden beschouwd.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Wat is het gevaar?

Metabolisme is een complex proces dat plaatsvindt in het menselijk lichaam en de veranderingen ervan kunnen verschillende gevolgen hebben voor de gezondheid. Volgens verschillende gerenommeerde bronnen zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de American Heart Association kan een onbalans in de stofwisseling in verband worden gebracht met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, diabetes type 2, obesitas en andere chronische ziekten.

Een verstoorde stofwisseling kan bijwerkingen veroorzaken zoals veranderingen in de bloedsuikerspiegel, gastro-intestinale stoornissen, hartritmestoornissen en verstoringen van de elektrolytenbalans.

Hoe werkt BioXtrim ?

BioXtrim is een voedingssupplement dat is ontwikkeld om het ketogene dieet te ondersteunen en gewichtsverlies te ondersteunen. Het werkt:

 • Ketose-inductie: BioXtrim- capsules bevatten ingrediënten waarvan wordt aangenomen dat ze helpen een staat van ketose in het lichaam te veroorzaken en te behouden. Ketose is een stofwisselingsproces waarbij het lichaam vet als belangrijkste energiebron gebruikt in plaats van koolhydraten.
 • Verhoogde vetverbranding: BioXtrim stimuleert de oxidatie van vetzuren, wat kan bijdragen aan een verhoogde vetverbranding. Dit gebeurt omdat het lichaam tijdens ketose opgeslagen vetreserves gebruikt voor energie.
 • Eetlustbeheersing: Van bepaalde ingrediënten in BioXtrim wordt aangenomen dat ze helpen de eetlust onder controle te houden, wat kan resulteren in een verminderde calorie-inname en kan helpen bij het afvallen.
 • Verhoogde energie: BioXtrim kan het energieniveau verhogen, wat gunstig kan zijn bij een koolhydraatarm dieet, omdat het kan helpen vermoeidheid tegen te gaan en een actieve levensstijl te behouden.

Keto actieve ingrediënten (samenstelling)

 • Extract van Indiase brandnetelwortel [10% forskolin] – ForsLean: Er wordt aangenomen dat dit extract de vetverbranding helpt verhogen door het enzym adenylaatcyclase te activeren, dat betrokken is bij het metabolisme van vetcellen.
 • Geconjugeerd linolzuur (CLA) – clarinol: CLA wordt geassocieerd met de vermindering van lichaamsvet en het behoud van droge spiermassa, wat gunstig kan zijn bij gewichtsbeheersing.
 • Natuurlijke watervrije cafeïne: Cafeïne is een stimulerend middel dat kan helpen het energieniveau te verhogen, de focus te verbeteren en de stofwisseling te verhogen, wat de calorieverbranding bevordert.
 • Ashwagandha-wortelextract [7% withanolides]: Ashwagandha is een adaptogeen kruid, traditioneel gebruikt om stress te verminderen en het fysieke en mentale uithoudingsvermogen te verbeteren.
 • Bittere sinaasappelfruitextract [6% synephrine]: Synephrine is een verbinding die voorkomt in bittere sinaasappel en wordt gebruikt om de energie en de stofwisseling te verhogen en de eetlust te onderdrukken.
 • Chilipeperfruitextract [10% capsaïcine]: Er wordt aangenomen dat de capsaïcine in chili de stofwisseling en thermogenese verhoogt, wat de vetverbranding kan bevorderen.
 • Zwarte peperfruitextract [95% Piperine] – BioPerine: De piperine die aanwezig is in zwarte peper is gebruikt om de opname van andere voedingsstoffen en verbindingen te verbeteren, wat de effectiviteit van BioXtrim- ingrediënten kan verhogen .
 • Chroom : Chroom is een essentieel mineraal dat betrokken is bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel en het beheersen van de eetlust.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Gevaren, effectiviteit, voordelen van BioXtrim

 • Bevordert de vetverbranding: BioXtrim is ontworpen om uw lichaam te helpen in een staat van ketose te komen, waardoor het gemakkelijker wordt opgeslagen vet te verbranden en als energiebron te gebruiken.
 • Eetlustbeheersing: BioXtrim- ingrediënten kunnen de eetlust en honger helpen verminderen, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​koolhydraatarm dieet te volgen en de calorie-inname onder controle te houden.
 • Verhoogd energieniveau: Door ketose te hebben en vet als brandstof te gebruiken, kan BioXtrim de hele dag voor een extra energieboost zorgen.
 • Verbetert de mentale focus en helderheid: BioXtrim zorgt voor meer mentale helderheid en concentratie, wat gunstig kan zijn voor dagelijkse taken en cognitieve prestaties.

BioXtrim gebruikswijze, bijsluiter, instructies

Volgens de instructies en bijsluiter worden hieronder de contra-indicaties, bijwerkingen, het gebruik en de opslag van het medicijn vermeld.

Contra-indicaties

Overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen: Als u een bekende allergie of overgevoeligheid heeft voor één van de bestanddelen van BioXtrim , dient u het gebruik ervan te vermijden.

Bijwerkingen

Wat de bijwerkingen betreft, hoewel de ingrediënten van BioXtrim over het algemeen veilig zijn, kunnen sommige mensen milde bijwerkingen ervaren.

Hoe te gebruiken, hoe te nemen

Hoe BioXtrim te gebruiken – 2 capsules.

Hoe op te slaan

Bewaar in een koele, droge plaats.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Effect van het gebruik van BioXtrim

 • Gewichtsverlies: BioXtrim is ontworpen om gewichtsverlies te ondersteunen door de vetverbranding te bevorderen en de eetlust onder controle te houden. Door een ketogeen dieet te volgen en BioXtrim te gebruiken , kunnen sommige mensen een afname van lichaamsvet en gewichtsverlies ervaren.
 • Verhoogde energie en mentale helderheid: Terwijl ze in ketose zijn en vet als energiebron gebruiken, kunnen sommige mensen een toename van het energieniveau en een grotere mentale helderheid ervaren.
 • Eetlustbeheersing en hongervermindering: BioXtrim- ingrediënten kunnen de eetlust en honger helpen verminderen, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​koolhydraatarm dieet te volgen en uw calorie-inname onder controle te houden.
 • Verbeterde lichaamssamenstelling: Bij gebruik van BioXtrim in combinatie met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging kunnen sommige mensen verbeteringen in de lichaamssamenstelling ervaren, zoals een vermindering van lichaamsvet en een toename van de droge spiermassa.

Hier zijn enkele meningen en opmerkingen van echte gebruikers van de forums

“Ik ben heel blij met BioXtrim ! Ik gebruik deze capsules al enkele maanden en de resultaten zijn verrassend. Het lukte me om die extra kilo’s kwijt te raken waar ik zoveel last van had, en vooral: zonder me zwak en hongerig te voelen. Mijn energie nam toe en mijn eetlust werd gereguleerd. Bovendien voel ik me veel meer gefocust en gefocust op dagelijkse taken. BioXtrim was absoluut een geweldige bondgenoot in mijn gewichtsverliesproces. Ik raad het iedereen aan die effectief en gezond wil afvallen.”

“ BioXtrim heeft echt mijn ogen geopend. Na jarenlang worstelen met mijn gewicht heb ik eindelijk een product gevonden dat echt werkt. Sinds ik deze capsules begon in te nemen, heb ik een gestaag en langdurig gewichtsverlies ervaren. Bovendien merkte ik een aanzienlijke toename van het energieniveau, waardoor ik een actievere en gezondere levensstijl kon leiden. Het is ook opmerkelijk dat het de eetlust onderdrukt, waardoor het gemakkelijker wordt om een ​​uitgebalanceerd dieet te volgen. Ik ben heel blij met de resultaten die dankzij BioXtrim zijn verkregen en met een zuiver geweten kan ik het iedereen aanbevelen die zijn lichaam wil veranderen en zijn welzijn wil verbeteren.”

BioXtrim Price, Amazon, officiële website van de fabrikant – korting

BioXtrim- prijs , en de fabrikant biedt 50% korting. Om een ​​bestelling te plaatsen, gaat u naar de officiële website van de fabrikant. Er is geen promotiecode nodig. Plaats gewoon online een bestelling op de website en de manager neemt contact op met de klant. Houd er rekening mee dat het aantal in aanmerking komende producten beperkt is en dat de promotie tijdelijk is. Daarnaast is het, zoals altijd, mogelijk om te betalen bij ontvangst van het product.

>>>-50% Prijs – Officiële website<<<

Website | + posts

Anna is een voedingsdeskundige met 14 jaar ervaring op het gebied van voeding en 8 jaar onderzoekservaring in de gezondheidswetenschappen, waarover zij talloze artikelen heeft gepubliceerd in geïndexeerde wetenschappelijke tijdschriften. Naast het behandelen van voeding en onderzoek, beoordeelt hij ook medicijnen en supplementen, waarbij hij zijn ervaring beschikbaar stelt bij de evaluatie van deze producten. Momenteel werkt ze als voedingsconsulent, waar ze haar uitgebreide kennis en vaardigheden gebruikt om individuen en organisaties te adviseren over hoe ze hun gezondheid kunnen verbeteren door middel van voeding.

Plaats een reactie